fbpx

Darkest Dungeon II’s DLC The Binding Blade voegt 2 nieuwe helden toe

Darkest Dungeon II is, net als zijn voorganger, een roguelike turn-based game waarin je een party vormt en door een vervallen landschap reist op een laatste zoektocht om de Apocalyps af te wenden.

De belangrijkste kenmerken van de DLC zijn twee nieuwe speelbare helden en een nieuwe rondzwervende minibaas.

De Duelist is een gedisciplineerde en dodelijke strijder die tactisch kan wisselen tussen defensieve en agressieve houdingen. Deze geduchte verschijning in je helden line-up kan vijandelijke verdediging negeren en terugslaan met Riposte.

De Crusader is een fanfavoriet die is teruggekeerd, gevoed door stralend Heilig Vuur. Hij kan vijanden ter plekke verslaan en is een onmisbare frontheld. De vaardigheden van de Crusader strekken zich uit tot het weerstaan van rake klappen, het ondersteunen van zijn team met heling en stressherstel, en het neerslaan van zijn tegenstanders met zijn rechtvaardige zwaard.

Tot slot voegt de nieuwe minibaas The Warlord een geheel nieuw element van gevaar toe aan je reizen in Darkest Dungeon II terwijl je naar de Mountain reist.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d