fbpx

Jurassic Park: Classic Games Collection verschijnt 22 november

Momenteel ben ik, om een Asus ROG Strix G18 te testen, opnieuw begonnen aan Jurassic World Evolution op pc. Liefhebbers van de ‘oude’ Jurassic Park games kunnen op 22 november aan de slag met Jurassic Park: Classic Games Collection.

Jurassic Park: Classic Games Collection is eigenlijk een eerbetoon aan de eerste film. Deze viert zijn 30ste verjaardag en dat is reden genoeg voor een feestje. De bundel bevat 7 Jurassic Park-titels uit het 8-bit en 16-bit tijdperk.

  • Jurassic Park 8-BIT
  • Jurassic Park PORTABLE
  • Jurassic Park 16-BIT
  • Jurassic Park MEGA DRIVE
  • Jurassic Park Part 2: The Chaos Continues 16-BIT
  • Jurassic Park Part 2: The Chaos Continues PORTABLE
  • Jurassic Park: Rampage Edition 16-BIT

Jurassic Park: Classic Games Collection verschijnt digitaal (29,99 euro) op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d