fbpx

Taxi Life: A City Driving Simulator verschijnt in februari voor pc en consoles

Taxi Life: A City Driving Simulator

In februari 2024 maken we op pc en consoles de straten van Barcelona onveilig in Taxi Life: A City Driving Simulator. En dat zonder boetes te krijgen. Hoe cool is dat?

Deze nieuwe release houdt het midden tussen een simulatie en een management-game. De game biedt een unieke ervaring in zijn genre door spelers niet alleen als taxichauffeur te laten racen maar ook hun eigen bedrijf te laten beheren.

Aan jou de taak om passagiers naar alle hoeken van Barcelona te brengen en je ondertussen aan de verkeersregels te houden. In de game moet je steeds weer je rijstijl aanpassen, omdat je bijvoorbeeld te maken krijgt met ongelukken, files, en wispelturige passagiers die je naar tevredenheid moet vervoeren om een hoge beoordeling en royale fooi te krijgen.

Daarnaast moet je je eigen taxibedrijf ontwikkelen: andere chauffeurs aannemen, je wagenpark uitbreiden en de beste beslissingen nemen om dikke winsten te maken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: