fbpx

Stranded: Alien Dawns Robots and Guardians DLC nu beschikbaar

Stranded: Alien Dawns Robots and Guardians

Om de Asus ROG Strix 18G gaming laptop te testen installeerde ik heel wat games uit mijn ‘slapende’ Steam verzameling waaronder ook Stranded: Alien Dawn. Deze heeft er sinds vandaag extra DLC bij onder de noemer Robots and Guardians.

Vanaf vandaag kunnen spelers in Stranded:Alien Dawn kunnen spelers een spannend nieuw scenario trotseren, spelveranderende nieuwe technologie├źn ontdekken en zich verdedigen tegen nieuwe vijanden in een spannende nieuwe PDLC.

In een scenario boordevol actie moeten spelers innovatieve nieuwe wapens en robuuste verdedigingsmiddelen inzetten om ervoor te zorgen dat hun groep rebellen Hope, de eerste andro├»de met bewustzijn, kan beschermen tegen het meedogenloze productieconsortium dat haar heeft gemaakt. Naarmate Hope’s intellect groeit, kunnen spelers nieuwe vaardigheden selecteren, extra eigenschappen ontgrendelen en nog veel meer – en dat allemaal terwijl de groep haar verdedigt tegen de pogingen van het consortium om hun meest onbetaalbare bezit terug te winnen.

In de strijd tegen golven van geautomatiseerde aanvallen moeten spelers nieuwe wapens onderzoeken, waaronder verdedigingsbots, met lasers uitgeruste torentjes en meer, om de overhand te krijgen, Hope te beschermen en de overwinning te behalen.

Spelers kunnen ook nieuwe manieren vrijspelen om alledaagse taken rond de basis te automatiseren, met service- en oogstbots die helpen met koken, het planten van gewassen en het verzamelen van grondstoffen, zodat de rebellen meer tijd hebben om de verdediging te verbeteren.

Daarnaast kunnen spelers ook een nieuwe overlevende, Henry Caldwell, voor hun groep selecteren. Hij is een doorgewinterde veteraan en zijn gevechtsvaardigheden kunnen van vitaal belang zijn in situaties waarin verdediging van cruciaal belang is.

De PDLC wordt gelanceerd samen met een gratis update voor de basisgame voor alle spelers, met nieuwe functies en verbeteringen zoals bezorgdrones, bouwgereedschappen met meerdere verdiepingen en nog veel meer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: