fbpx

Chivalry 2: Reclamation update voegt een heleboel nieuwe content toe

Chivalry 2 is echt een super plezante online multiplayer hack en slash game, met een middeleeuws tintje. Vandaag vertellen de makers ons dat de fans een heleboel extra content mogen verwachten.

De Reclamation-update is een van de meest ambitieuze content drops van Torn Banner Studios tot nu toe, met een gloednieuwe Team Objective-kaart voor de coole gevechten met 64 spelers, een nieuwe limited-time spelmodus “Last Peasant Standing”, het nieuwe wapen “Siege Crossbow” en nog veel meer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d