fbpx

Lords of the Fallen roadmap voor de rest van 2023 aangekondigd

Lords of the Fallen

Lords of the Fallen is voor ons dé Soulslike game van 2023. En dat wilt ook het team achter deze titel graag nog eens extra in de verf te zetten. Dat doen ze door uit te pakken een roadmap voor de rest van het jaar. Met andere woorden: jij wilt meer? Jij krijgt meer!

CI Games en HEXWORKS hebben twee nieuwe in-game evenementen aangekondigd, evenals wekelijkse updates en patches voor prestaties, spelbalans en meer.

Na het succesvolle Halloween-thema ‘Season of the Bleak’ eind oktober, vinden er voor het nieuwe jaar nog twee evenementen plaats, die elk nieuwe content brengen voor Dark Crusaders in Mournstead.

De roadmap bevat ook wekelijkse updates die gericht zijn op verdere stabiliteit, prestatieoptimalisatie en balansverbeteringen in de game, inclusief de online cross-play ervaring.

Lords of the fallen

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: