fbpx

Lekker scheuren in EA Sports WRC launch trailer

EA SPORTS WRC 23

Wat een weer buiten! Ideaal om te genieten van snel bochtenwerk, door de modder te schuiven en de plassen hoog te laten opspatten. Met andere woorden: het is tijd voor rally!

EA Sports WRC, de officiële game van het FIA World Rally Championship, is nu beschikbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc via EA App, Epic Store en Steam.

Met 50 teams uit het WRC, de toonaangevende WRC2- en FIA Junior WRC-ondersteuningscategorieën en locaties uit het FIA World Rally Championship van 2023 biedt EA Sports WRC ongeëvenaard realisme, langere klassementsproeven en een nieuw Dynamic Handling System dat spelers op de grens van de controle houdt.

Onze MrRolfson is momenteel met de game bezig en zijn review kan je binnenkort op deze site lezen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: