fbpx

Blizzard Entertainment kondigt eerste uitbreiding van Diablo IV genaamd Vessel of Hatred aan tijdens BlizzCon

In Anaheim (California) vond gisteren de openingsceremonie van BlizzCon plaats. Naast heel wat aankondigingen over onder andere World of Warcraft, viel er ook voor de fans van Diablo heel wat lekkers te rapen. Uitschieter was de aankondiging van Vessel of Hatred, de eerste verhaalsuitbreiding van Diablo IV dat ergens eind 2024 zal verschijnen.

Vessel of Hatred zet het grimmige verhaal van Diablo IV verder waarin je het lot leert kennen van Prime Evil Memphisto en zijn demonische plannen voor Sanctuary. Daarvoor ga je naar een voor Diablo IV nieuwe regio genaamd Nahantu. De verhaalsuitbreiding zal nieuwe manieren van spelen introduceren. Dit alles zal kunnen met een gloednieuwe klasse die nog nooit eerder gezien is in het Diablo-universum. In de zomer van 2024 mogen we meer nieuws verwachten over Vessel of Hatred.

De aankondiging van Vessel of Hatred was echter niet het enige dat aan bod kwam. In de minder verre toekomst zal het derde seizoen van Diablo IV een geheel nieuwe wekelijkse challenge Dungeon genaamd The Gauntlet introduceren waarin spelers wereldwijd kunnen strijden om hun Class ranking. Aan het einde van de week wordt de naam van de speler met de hoogste rank voor altijd verankerd in de Seasonal Hall of the Ancients.

Wie zich afvraagt hoe de feestdagen eruit zien in Sanctuary, kan dit vanaf 12 december ontdekken tijdens het eerste seizoensevent genaamd Midwinter Blight. In dit event, dat drie weken zal duren, trek je door het besneeuwde en winterse terreurland van Fractured Peaks en houd je best jouw ogen open voor een mysterieuze en roodgeklede verschrikking. Iets vertelt ons dat het niet de Kerstman zal zijn.

Dat is echter nog niet alles. Vanaf volgende week worden er vijf unieke, klasspecifieke Rings geïntroduceerd in Diablo IV. Met deze Rings kan je gebruik maken van krachten uit het eerste seizoen, Season of the Malignant. Op 5 december tenslotte komt er een Enchanting preview feature voor de Occultist naar de game. Hiermee kan je zien welke affixes mogelijk zijn vooraleer je jouw zuurverdiende goud uitgeeft. Diezelfde dag begint ook Abatoir of Zir, een uiterst herspeelbaar end-game event van zes weken voor spelers die level 100 bereikt hebben, Uber Duriel verslaan hebben en alle andere uitdagingen van Season of Blood heer en meester zijn. Degenen die overleven krijgen een Paragon Glyph die gemaakt is van Lord Zir’s eigen bloed. Maar wees gewaarschuwd, de Abattoir of Zir kent een verpletterende moeilijkheidsgraad die steeds moeilijker en moeilijker wordt.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d