fbpx

Herbekijk hier de openingsceremonie van BlizzCon 2023

BlizzCon 2023

Ik heb zelf het geluk gehad om één keer naar BlizzCon te kunnen gaan in mijn GUNKperiode. En wat een feest was dat zeg! Jammer genoeg bleef het bij die ene keer.

Gelukkig bestaat er zoiets als het internet en dus kan ik elk jaar online volgen wat er allemaal te beleven valt.

Op deze site lees je al het nieuws over BlizzCon. Heb je de openingsceremonie gemist, dan kan je deze hieronder herbekijken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d