fbpx

Scoor nu tijdelijk tot 20% korting op een nagelnieuwe Steam Deck

Steam Deck

Steam wordt 20 jaar en dat moet gevierd worden! Dat doet Valve niet alleen met een terugblik op deze periode, maar ze zetten nu ook hun Steam Deck in de aanbieding.

Op de officiële website van de Steam Deck krijg je nu tot 20% korting bij aanschaf van deze draagbare pc.

Voor de meest uitgebreide versie met 512 GB NVMe-SSD betaal je nu tijdelijk €543,20 in plaats van de standaard adviesprijs van €679. De versie met 256 GB NVMe-SSD kost nu tijdelijk €466,65.

De basisversie, met het tragere 64 GB eMMC-geheugen kost nu slechts €377,10 in plaats van €419. Ook het Steam Deck Docking Station staat nu in de aanbieding met 20% korting.

De bezorgtijd van al de Steam Deck-versies bedraagt zo’n 1 à 2 weken. Voor meer info en om jouw Steam Deck te bestellen, kan je terecht op de officiële Steam Deck-website.


Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: