fbpx

CRKD introduceert de Nitro Deck voor Nintendo Switch-consoles

CRKD Nitro Deck

Ik ben nog steeds ontzettend tevreden over mijn Nintendo Switch. Maar als ik één kritiekpunt moet geven, is het de ergonomie van Nintendos hybride console. Om nog maar te zwijgen over de stick drift van de joy-cons

CRKD heeft daar naar eigen zeggen een oplossing voor gevonden: de Nitro Deck. Deze luxueuze houder moet je Nintendo Switch transformeren in een meer handzame handheld én moet ook nog eens de betrouwbaarheid van de analoge sticks verbeteren door gebruik te maken van Hall-sensoren.

Je schuift letterlijk je Nintendo Switch of Nintendo Switch OLED, zonder de joy-cons, in de Nitro Deck waardoor de console meteen een compleet ander uiterlijk krijgt. Het deck maakt gebruik van de USB-C-aansluiting waardoor volgend de fabrikant de latency minimaal is. Bovendien zitten achterop enkele extra knoppen.

Op dit moment kan je op de website van Nitro Deck zes verschillende versies terugvinden. Drie standaard kleuren aan €69,99 en drie limited edition retro-kleuren aan €99,99 waaronder een vette GameCube-versie.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: