fbpx

Spider-Man 2 ongeveer even lang als zijn voorganger

Marvel's Spider-Man 2

Nog een dikke maand wachten, tot 20 oktober, vooraleer we aan de slag kunnen met Marvel’s Spider-Man 2.

In een interview met GamesIndustry.biz heeft Bryan Intihar, creatief directeur bij Insomniac, laten weten dat het verhaal van Spider-Man 2 ongeveer even lang zal zijn als zijn voorganger. En dat ondanks het feit dat het speelgebied zo goed als twee keer zo groot wordt door de toevoeging van Queens en Brooklyn.

Als we afgaan op de website HowLongToBeat, kunnen we er van uitgaan dat we zo’n 17 uur nodig zullen hebben voor het hoofdverhaal en 25 uur voor het hoofdverhaal plus side quests. Als je de Platinum Trophy wil halen, ga je zo’n 35 uur moeten uittrekken voor Spider-Man 2.

Marvel’s Spider-Man 2 is vanaf 20 oktober verkrijgbaar voor PlayStation 5.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: