fbpx

CD PROJEKT RED maakt Global Release Timings voor Cyberpunk 2077: Phantom Liberty bekend

Wie net zoals mij staat te popelen om aan de verhaalsuitbreiding van Cyberpunk 2077 te beginnen, weet alvast sinds vandaag wanneer hij of zij met de DLC aan de slag kan.

Via een bericht op X (het vroegere Twitter) laat ontwikkelaar CD PROJEKT RED weten dat wij Belgen op 26 september vanaf 01:00 uur aan de slag kunnen met de pc-versie van Phantom Liberty. Wie de DLC op Xbox Series X|S of PlayStation 5 gaat spelen, kan zelfs een uur vroeger, stipt om middernacht, met de verhaalsuitbreiding aan de slag.

Eerder liet de Poolse ontwikkelaar ook weten dat Update 2.0 van Cyberpunk 2077 op 21 september naar PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc komt. Deze update is volledig gratis voor wie de main game in bezit heeft. Hieronder kunnen jullie nog eens de verschillen tussen Update 2.0 en Phantom Liberty vinden.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: