fbpx

The Flash flitst vanaf 18 oktober naar DVD, Blu-ray en 4K UHD

The Flash

Enter the Speed Force en ontketen de snelheid van de snelste superheld ter wereld! Barry Allen, beter bekend als The Flash, racet naar uw tv en is vanaf 5 oktober digitaal beschikbaar en op DVD, Blu-ray en 4K vanaf 18 oktober.

The Flash zit boordevol knipogen naar popcultuur en andere superheldenavonturen, en heeft zelfs de iconische Michael Keaton (Birdman, The Founder) doen terugkeren in zijn befaamde rol als Batman. 

The Flash is vanaf 5 oktober beschikbaar op iTunes, Google, Microsoft, Rakuten, Telenet en op DVD, Blu-ray en 4K UHD vanaf 18 oktober. 

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: