fbpx

Nieuwe features van UFC 5 uitgelicht in First Look Trailer

UFC 5

Dat ik geen fan ben van het hele UFC-gebeuren is misschien nog zacht uitgedrukt. Ik snap niet goed waarom je vrijwillig op je eigen bakkes zou laten slaan, maar dat ligt misschien vooral aan mij.

Toch is UFC waanzinnig populair en het is dan ook niet onlogisch dat ondertussen al het vijfde deel van de UFC-reeks in de maak is.

EA Sports heeft een uitgebreide First Look Trailer vrijgegeven waarin de fans meer te weten komen over wat ze mogen verwachten in deze nieuwste versie. Denk daarbij aan een realistischere look dankzij de Frostbite Engine en meer geloofwaardige verwonderingen.

UFC 5 is vanaf 27 oktober verkrijgbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: