fbpx

Razer introduceert Razer Viper V3 HyperSpeed 

Razer Viper V3 Hyperspeed

Wie op zoek is naar een nieuwe gamingmuis, heeft er een extra optie bij: de Razer Viper V3 Hyerspeed.

Deze info komt uit het door ons toegestuurde persbericht. Wij hebben deze muis dus niet getest.

Vertrouwde vorm

Jarenlange samenwerking met e-sporters heeft geresulteerd in de nauwkeurige vormverbeteringen van de Viper V3 HyperSpeed, die zorgen voor optimale ondersteuning, grip en comfort. Deze gaming-muis is gemaakt voor claw- en fingertip-grip en zorgt voor minimale belasting van de vingers. Ook kunneen alle functies van de muis zo eenvoudig worden bereikt.

Prestatie voor pros

Door de Razer Focus Pro 30K optische sensor is deze muis erg nauwkeurig. Ook kan hij lang worden gebruikt, dankzij de batterijduur van 280 uur in de HyperSpeed draadloze modus die wordt gevoed door slechts één AA-alkalinebatterij. Met de apart verkrijgbare draadloze dongle is er de optie om de draadloze polling rate op te hogen naar 4000 Hz. Dit geeft die cruciale microseconde voorsprong op de concurrentie.

Het doel van de Viper V3 HyperSpeed is ervoor te zorgen dat zowel de beginners als de professionals hun concurrentie voorblijven. Razer biedt elke gamer topprestaties met de door profs goedgekeurde ergonomie en de best-in-class technologieën.

Voor meer informatie over de Razer Viper V3 HyperSpeed, kijk op Razer.com.

Prijs & beschikbaarheid

Razer Viper V3 HyperSpeed
€79,99 – nu verkrijgbaar via Razer.com en erkende resellers

Razer Viper V3 HyperSpeed & HyperPolling Wireless Dongle
€96,99 – Nu verkrijgbaar via Razer.com

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: