fbpx

Geef je setup kleur met de Trust Luminus RGB Gaming Desk

Nu mijn oudste zoon ook het huis uit is, heb ik eindelijk ruimte om een echte gaming room te maken. En ja, daar doe ik heel wat research voor want hoe cooler hoe beter. Misschien is deze Trust Luminus RGB gaming desk wel een optie?

Opgelet: we hebben dit item niet gestest. Info komt uit het persbericht.

Om het maximale uit je gamesessies te halen, is een stevig bureau een must-have voor je game setup. Dat een stevig gamebureau niet saai hoeft te zijn, bewijst Trust met de lancering van de GXT 709 Luminus RGB Gaming Desk. De Luminus is niet alleen solide en duurzaam, het heeft ook handige on-desk touch besturing en RGB LED-verlichting in de rand om jouw game setup nog meer in je eigen stijl te maken.

Bij het bouwen van een game setup begin je bij de basis: een solide en ruim bureau. De Luminus met afmetingen van maar liefst 120 x 60 x 76 cm biedt alle ruimte voor je monitor, toetsenbord, muis en andere benodigdheden, en heeft een anti-kras toplaag met een strakke carbonlook. Het ruime tafelblad is bovendien van duurzaam FSC®-gecertificeerd hout gemaakt. Maar waar de Luminus zich echt mee onderscheidt, is de RGB-magie in de rand van het gamebureau. Door de on-desk touch besturing kun je met 10 verschillende RGB LED-modi het bureau laten oplichten in jouw eigen stijl!

De Luminus is verder van alle gemakken voorzien: een houder voor je drinken en een haak om je headset aan te hangen, handige gaten voor een onzichtbaar kabelmanagement, en de verlichting werkt via USB welke je kan aansluiten op je PC, een USB wandoplader of powerbank. De verstelbare poten van de Luminus zorgen er ook nog eens voor dat het bureau stabiel en stevig staat, zodat je de perfecte basis kunt creëren voor je gamesessies.   

Het bouwen van je eigen game setup begint en eindigt bij de GXT 709 Luminus Gaming Desk van Trust. Ga in stijl en onder de beste omstandigheden de game arena in voor kleurrijke overwinnngen.

De GXT 709 Luminus Gaming Desk van Trust is nu exclusief beschikbaar bij Bol.com voor de adviesprijs van €189,99.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: