fbpx

Nieuwe Banishers: Ghosts of New Eden trailer toont je alles wat je moet weten

Als er één game is waar ik dit najaar nog een tikkeltje harder naar uitkijk dan anders, dan is dat wel Focus’ veelbelovende Banishers: Ghosts of New Eden.

Je speelt een stel Banishers, Antea Duarte en Red Mac Raith, ervaren geestenjagers die naar New Eden zijn gestuurd om een mysterieuze vloek op te heffen en spookachtige zaken op te lossen. De meeslepende en aangrijpende verhaalgedreven actie-RPG waarin je jaagt op en vecht tegen bovennatuurlijke bedreigingen om een tragisch lot te veranderen, wordt onthuld met een uitgebreide gameplaytrailer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: