fbpx

Detective Pikachu Returns verschijnt op 6 oktober voor Nintendo Switch

Detective Pikachu Returns

Onze favoriete, elektrisch geladen speurneus is helemaal terug. Nintendo maakte tijdens de Nintendo Direct de releasedatum bekend voor Detective Pikachu Returns.

In dit cinematische avontuur onderzoeken detective Pikachu en zijn partner Tim Goodman verschillende zaken in en rond Ryme City terwijl ze op zoek gaan naar Tims vermiste vader Harry. Ook werken ze samen met andere Pokémon om hun onderzoek uit te breiden. Zo kunnen ze geursporen volgen met Growlithe, rotsen breken met Darmanitan en door muren kijken met Luxray. Lukt het Tim en Pikachu om alle mysteries op te lossen en Tims vader te vinden?

Detective Pikachu Returns verschijnt op 6 oktober 2023 op de Nintendo Switch.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: