fbpx

GBA-game Mario vs. Donkey Kong uit 2004 krijgt opgepoetste versie op Nintendo Switch

Mario vs. Donkey Kong

Nintendo lijkt hun volledige catalogus onder de loep genomen te hebben om de meest interessante games een hedendaagse make-over te geven op Nintendo Switch. Zo ook de GameBoy Advance-game Mario vs. Donkey Kong.

In deze 2D-puzzelgame heeft Donkey Kong alle Mini-Mario’s gestolen en is Mario vastberaden om al dit speelgoed terug te halen. Gebruik je verstand en je kracht om je een weg te banen door een reeks steeds moeilijker wordende levels.

Het grote verschil met de originele versie is dat je nu met twee spelers in lokale co-op kan spelen.

Mario vs. Donkey Kong wordt op 16 februari 2024 uitgebracht voor de Nintendo Switch.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: