fbpx

Scary launch trailer voor WO1-horrorspel Ad Infinitum

Geloof het of niet maar volgende week ga ik op citytrip naar Ieper. Dit met de bedoeling om WO1-musea zoals Flanders Fields te bezoeken. Al moet ik daar misschien eens over nadenken na het bekijken van de launch trailer voor WO1-horrorspel Ad Infinitum…

De Duitse studio Hekate en Nacon releasen vandaag Ad Infinitum, een psychologische horrorgame waarin spelers zich kunnen onderdompelen in de gekwelde geest van een jonge Duitse soldaat tijdens de Eerste Wereldoorlog.

Check hier onze review.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: