fbpx

Veelbelovende trailer voor scifi-prent The Creator

The Creator zei me niks, tot ik las dat hij van de director van Rogue One: A Star Wars Story is. Nog steeds een van mijn favoriete films trouwens. Bovendien schuilt er in The Creator ook een snuifje Deus Ex, Blade Runner en Cyberpunk.

De film speelt zich af in een toekomst die wordt beïnvloed door een oorlog tussen het menselijk ras en de krachten van kunstmatige intelligentie.

Het plot volgt een ex-special forces agent die wordt gerekruteerd om de Creator op te jagen en te doden, die een mysterieus wapen heeft ontwikkeld met de kracht om de oorlog te beëindigen door de mensheid zelf te vernietigen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: