fbpx

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 35 – 2023

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week.


Praga

Vanaf vandaag 1 september is Starfield speelbaar… Ik heb de game alvast gepreload maar kan zelf pas aan de slag op 6 september. Ik ben dus benieuwd naar de eerste reacties. Er rest mij dus niets anders dan vollenbak door te knallen in Baldur’s Gate 3, en tussendoor nog wat te knallen met Diablo 4 (level 49 – Act 3 uitgespeeld).

Aangezien mijn oudste zoon aan het verhuizen is, en ik in het weekend ook flexijob doe, vrees ik dat er niet veel tijd is om een serie te checken. Het zal eerder een film worden met een lekkere zak chips (Lays Max zout met ribbelkes verplicht), en een blikje Pepsi Max. En natuurlijk mijn zes honden op en over mij in de zetel. En als mijn vrouw braaf is, mag ze ook naast mij in de zetel zitten.


MrRolfson

Geen games bij mij dit weekend. Want bij mij staat er maar één ding op het menu: verhuizen! Gelukkig heb ik wel een verhuisliftje gehuurd…


auron_sagara

Dit weekend is het weer van dat een WWE pay per view, namelijk Payback. Dan zitten we met het gezin weer met zijn allen voor de buis. Dat doen we trouwens ook op zaterdagavond want we zijn twee geleden opnieuw beginnen kijken naar Jurassic World en op zaterdag staat Dominion op het programma, want deze hebben we nog niet gezien.

Op het gebied van gaming ga ik vol genot verder in mijn magische quest om alle puzzels op te lossen in Immortals of Aveum. Mario en zijn konijnen komen ook weer aanbod, want die krijgen onverwacht bezoek van niemand anders dan Rayman. Diablo 4 zou ik ook nog eens moeten opstarten, want de Battle Pass komt enorm in het gedrang. Zeker als je weet wat er nog allemaal zit aan te komen.


Jim

Dit weekend is eindelijk het moment aangebroken om mij volledig op mijn backlog te storten. Dit betekent een nieuwe game op het menu namelijk, Immortals: Fenyx Rising. Daarnaast wordt mijn PlayStation ook weer gevoed met de wekelijkse portie Diablo 4.

Zondag super sunday! De eerste echte test voor Anderlecht, op het veld van Racing Genk. Niet ter plaatse maar thuis voor de buis, zoals een echte salonsupporter!


Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: