fbpx

Zet je schrap voor de actievolle gameplay trailer van Killer Bean

Originele concepten in videogames? Durfden meer ontwikkelaars daar maar mee uitpakken. Gelukkig is er het team achter Killer Bean Forever en nu deze Killer Bean. Zij komen met de dodelijkste boon ooit op de proppen…

Killer Bean is een first person/third person, open-world, roguelike shooter. Telkens als je een nieuwe single player-campagne start, verandert alles. De locaties veranderen, de missies veranderen, de personages veranderen, de eindbazen veranderen en bovenal verandert het verhaal.

Personages die je eerder vertrouwde, kunnen zich tegen je keren. Vijanden die je probeerden te vermoorden, kunnen je uiteindelijk helpen. Eenvoudige missies kunnen in dodelijke vallen veranderen. Geen twee campagnes zijn hetzelfde.

Nieuwsgierig? Check dan zeker de Steam-pagina van deze titel.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: