fbpx

NARUTO x BORUTO Ultimate Ninja Storm Connections verschijnt 17 november

Bandai Namco’s NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja Storm Connections verschijnt 17 november op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Nintendo Switch. Wil je de game op pc spelen, dan zal je nog iets langer moeten wachten.

NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja Storm Connections laat spelers het verhaal van Naruto en Sasuke (her)beleven, door middel van een aantal van hun meest epische gevechten die plaatsvonden tijdens het verhaal van NARUTO. Daarnaast is er speciaal voor de game een verhaal over Boruto gemaakt.
 
Spelers kunnen ook hun favoriet kiezen uit meer dan 130 personages, het hoogste aantal ooit in een Ultimate Ninja STORM-game. Samen met de releasedatum zijn er drie nieuwe personages aangekondigd die zich richten op de Kara-organisatie met de verschijning van Boro, Delta en Koji Kashin in het roster van het spel.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: