fbpx

Bekijk hier de Story Trailer van Lords of the Fallen

Ik heb een sterk voorgevoel dat Lords of the Fallen dit najaar één van de grote verrassingen zal worden. De nieuwe Story Trailer heeft mij alvast nog wat warmer gemaakt.

Lords of the Fallen is een Action-RPG en een reboot van de originele game die in 2014 verscheen maar geen al te groot succes werd. Net zoals bij de game in 2014 is ook nu CI Games de uitgever. Ontwikkelaar van dienst is HEXWORKS. De game speelt zich af in twee parallelle werelden. Terwijl het levende rijk zijn eigen brute uitdagingen kent, liggen er in het nachtmerrieachtige dodenrijk heel wat verschrikkingen op de loer.  

Lords of the Fallen zal op 13 oktober verschijnen voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: