fbpx

Bekijk gloednieuwe gameplay uit de Campaign van Call of Duty: Modern Warfare III

Tijdens Opening Night Live van gamescom trakteerden Activision en Sledgehammer Games ons op nieuwe gameplaybeelden van Call of Duty: Modern Warfare III. Ook werden de data van de Multiplayer Beta aangekondigd.

In de trailer zien we beelden van het Zordaya Prison Complex gelegen in de Kastoviaanse Zee. Het Alpha Team maakt tijdens Operation 627 zijn intrede vanuit het water terwijl de Bravo- en Charlie Teams assistentie bieden.  

De Campaign Mode van Call of Duty: Modern Warfare III geeft de speler meer vrijheid dan tevoren. Je kan nu zelf verschillende loadouts samenstellen en missies zijn minder lineair. Jij kiest zelf het pad dat je wil nemen. Naast de kenmerkende, filmische campagnemissies, introduceert Call of Duty: Modern Warfare III open gevechtsmissies die jou als speler meer keuze bieden.   

Call of Cuty: Modern Warfare III zal op 10 november verschijnen voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc.  

De Multiplayer Beta is ingedeeld in twee weekends. Het eerste weekend (van 6 tot 10 oktober) is enkel voor PlayStation-spelers. Wie de game pre-ordered, kan het hele weekend aan de slag met de beta. Andere spelers kunnen van 8 tot 10 oktober aan de slag. Het tweede weekend (van 12 tot 16 oktober) is voor alle platforms.  Wie de game pre-ordered, kan het hele weekend aan de slag met de beta. Andere spelers kunnen van 14 tot 16 oktober genieten van de beta.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: