fbpx

Nieuwe Gangs of Sherwood video toont combat en vijanden

Gangs of Sherwood

Nacon en Appeal Studios delen twee nieuwe video’s van de co-op action-adventure game Gangs of Sherwood. 

Sven Panes Robelo, game designer, Raphaël Villegas, concept artist en Andrea Di Stefano, game director van Appeal Studios, delen in deze video’s nieuwe informatie over het gevechtssysteem en de vijanden in de game.

Zoals aangekondigd verschijnt Gangs of Sherwood op 19 oktober voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc (Steam, Epic Games Store).

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: