fbpx

Redux-update aangekondigd voor Battlefield 2042

Battlefield 2042

Electronic Arts en DICE hebben een nieuwe Development Update-blogbericht van Battlefield 2042 uitgebracht. Hierin wordt alle in aantocht zijnde content besproken die de ontwikkelaars voor de shooter op de planning hebben staan.

DICE Community Manager Tom Straatman en Producer Bruce Brodie blikken vooruit op de content van Season 6 die spelers vanaf oktober 2023 te wachten staat.

Daarnaast worden onder andere een gloednieuwe map en Redux geïntroduceerd. Laatstgenoemde is een update die spelers hun favoriete Battlefield 2042-momenten laat herbeleven in de periode tussen het einde van Season 5 en het begin van Season 6.

Vanaf 29 augustus, en gedurende een periode van zes weken, geeft Battlefield 2042: Redux spelers de kans om zich opnieuw uit te leven in hun favoriete maps en modi. Voorbeelden hiervan zijn Rush Chaos XL, Tactical Conquest, Breakthrough Chaos, Conquest Assault en Shutdown. Ook kunnen spelers nieuwe manieren ontdekken om wekelijkse beloningen te verdienen. De ware Battlefield-chaos was nog nooit zo compleet.

De Redux-beloningen variëren van nieuwe content zoals personage-, voertuig- en wapenskins tot eerdere Store-content die spelers nu kunnen verdienen. Naast bijgewerkte modi en beloningen kunnen spelers uitkijken naar verschillende Quality of Life-verbeteringen, waaronder een nieuwe Codex voor mensen die meer willen weten over de wereld van Battlefield 2042.

Neem hier een kijkje voor een volledig overzicht van Redux.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: