fbpx

Veel zand en actie in launch trailer Atlas Fallen

Kan, of beter gezegd zal, Atlas Fallen de hoge verwachtingen kunnen inlossen? Dat ontdek je vanaf vandaag. Atlas Fallen is immers vanaf vandaag beschikbaar in de winkelrekken.

Je kan natuurlijk voor de zekerheid beter eerst even onze review checken, zo kan je alsnog beslissen of je de game aanschaft of niet.

Overtuigd? Of niet? Er is nog altijd de launch trailer die je over de streep kan trekken.

De game is nu als Standard en Limited edition verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: