fbpx

Speel dodelijke kinderspelletjes in horrorprent All Fun and Games

Ik hou wel van spelletjes spelen, heel veel zelfs, maar wanneer er demonen aan te pas komen, dan (euhm) pas ik. Is dat bij jou niet het geval, check dan zeker All Fun and Games.

Een groep tieners uit Salem ontdekt een vervloekt mes dat een demon ontketent die hen dwingt gruwelijke, dodelijke versies van kinderspelletjes te spelen waarbij er geen winnaars zijn, alleen overlevenden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: