fbpx

Nieuwe Necromancy combat skill nu beschikbaar in RuneScape

RuneScape heeft de nieuwe combat skill Necromancy uitgebracht. In de twee decennia dat de game bestaat, is Necromancy de eerste skill van zijn soort. 

Necromancy is een van de belangrijkste updates voor RuneScape in 2023. Zowel ervaren als nieuwe spelers worden door de nieuwe vechtstijl uitgedaagd om hun innerlijke duisternis te omarmen en deze oude gevechtskunst te leren in een diepgaand avontuur vol verhalen.

Verder introduceert Necromancy negen quests en twee dodelijke boss fights.Spelers betreden de onderwereld van Gielinor, beter bekend als The City of Um, door te communiceren met ondoden en ze te bevrijden. Met een Death Guard en Skull Lantern nemen spelers het op tegen angstaanjagende vijanden in zowel Gielinor als de onderwereld. Hiermee perfectioneren ze hun Rituals, Necromancy-, en Runecrafting-skills. 

Necromancy is eenvoudig te leren en zeer de moeite waard om onder de knie te krijgen, zowel voor ervaren spelers als voor terugkerende en nieuwe spelers. Naast de lancering van Necromancy heeft het team van ontwikkelaars niet stilgezeten en gaat het avontuur de komende maanden door. Zo kunnen spelers in september rekenen op een grote patch waarin hun feedback wordt meegenomen. Verder kan men uitkijken naar een nieuwe quest in oktober en een nieuw boss fight in november. 

Necromancy is gratis beschikbaar voor spelers tot level 20. Members kunnen de Necromancy-skill trainen tot een maximum level van 120.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: