fbpx

Red Dead Redemption en Undead Nightmare komen 17 augustus naar Switch en PlayStation 4

Red Dead Redemption, en de populaire expansion Undead Nightmare op Switch? Wie had dat ooit gedacht? Volgende week is het zover!

Beleef het epische westernavontuur Red Dead Redemption en zijn baanbrekende zombie-horrorgezel Undead Nightmare nu beide games voor het eerst in één pakket naar de Nintendo Switch en PlayStation 4 komen.

In een nieuwe conversie door Double Eleven Studios brengen de Switch- en PS4-versies de twee klassieke ervaringen opnieuw samen voor zowel nieuwe spelers als oorspronkelijke fans om van te genieten op moderne consoles, inclusief achterwaartse compatibiliteit met de PlayStation 5.

Red Dead Redemption op Nintendo Switch en PS4 bevat ook Undead Nightmare, de verhalende uitbreiding die de wereld van Red Dead Redemption opnieuw vormgeeft terwijl Marston vecht om een meedogenloze zombiehorde te overleven en op zoek gaat naar een geneesmiddel in een griezelige, bovennatuurlijke draai aan het westerngenre.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: