fbpx

Elden Ring-componist Yuka Kitamura neemt afscheid van FromSoftware

Yuka Kitamura, de componist die bekend staat om haar muziek in games als Elden Ring en Bloodborne, verlaat FromSoftware, waar ze sinds 2013 werkt.

Kitamura bevestigde haar vertrek op sociale media en liet weten dat ze heeft besloten FromSoftware te verlaten en vanaf augustus als freelancer aan de slag gaat. Ze gaf aan muziek te willen blijven maken.

Tijdens haar tijd bij FromSoftware droeg Kitamura haar muzikale talent bij aan verschillende games, waaronder Armored Core: Verdict Day, Dark Souls 2 en 3, Sekiro: Shadows Die Twice, Bloodborne en Elden Ring. Het blijft onzeker of ze ook heeft meegewerkt aan de muziek voor de aankomende Armored Core 6.

Bandai Namco, de uitgever, heeft onlangs een YouTube-kanaal gelanceerd met muziek van verschillende games, waaronder het langverwachte Elden Ring.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: