fbpx

Jurassic World Evolution 2’s Prehistoric Marine Species Pack voegt unieke nieuwe dino’s toe

Jurassic World Evolution en Jurassic World Evolution 2 zijn twee fantastische games voor iedereen die iets met dino’s heeft. Het moment waarop de rode zwaailichten branden, de poort opengaat en je dino zijn eerste passen in je park zet, blijven fantastisch om te zien.

Op 10 augustus gaat het aanbod dino’s uitgebreid worden met onderwaterdino’s, je weet wel die broertjes en zusjes van de Megalodon en de eerste krokodillen. Ook dat wordt ongetwijfeld een feest om naar te kijken.

De bestaande lijst van dinosaurussen wordt aangevuld met Archelon (de grootste schildpad die ooit is ontdekt), Nothosaurus (te zien in het Netflix-programma “Jurassic World: Camp Cretaceous”) en de Shonisaurus. De DLC bevat ook een niet-reptielachtige toevoeging met Dunkleosteus, een krachtige gepantserde vis uit het late Devoon.

De Prehistoric Marine Species Pack DLC valt samen met een gratis update voor Jurassic World Evolution 2, die nieuwe functies en verbeteringen introduceert. Nieuw in deze update zijn de Lagoon Viewing Dome en het San Diego Amphitheatre, die in elk sandboxpark kunnen worden geplaatst.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: