fbpx

Downloadgrootte en preloaddatum Starfield bekendgemaakt

Starfield

Retailers zoals Amazon hebben de informatie online beschikbaar gemaakt. Starfield zal een download van 125 GB hebben op zowel PC als de Xbox Series en spelers kunnen beginnen met preloaden vanaf 9 augustus, aanstaande woensdag dus.

Starfield komt op 6 september uit voor Xbox Series X en S, PC en Game Pass. In deze ruimte-RPG, ontwikkeld door Bethesda Games Studios, de makers van The Elder Scrolls, sluiten spelers zich aan bij Constellation, een organisatie die de ruimte verkent honderden jaren in de toekomst.

Vorige week werd bevestigd dat Starfield een Play Anywhere-titel is. Dit betekent dat spelers de digitale versie van het spel maar één keer hoeven aan te schaffen om het op zowel de Xbox Series consoles als de PC te kunnen spelen. Het maakt ook cross-saves mogelijk, waardoor de voortgang die is gemaakt op de Xbox Series kan worden overgezet naar de PC-versie en vice versa. Houd er echter rekening mee dat Play Anywhere alleen van toepassing is op digitale exemplaren van het spel.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: