fbpx

Eerste Atomic Heart-uitbreiding, Annihilation Instinct, is nu beschikbaar

Genoten van het bijzondere Atomic Heart, en zin in meer? Ja? Dan is dit je lucky weekend! De eerste officiële uitbreiding, genaamd Annihilation Instinct, is nu beschikbaar.

Annihilation Instinct speelt zich na het hoofdspel af en neemt ons mee naar een nieuw gebied, het Mendeleev Complex en de omliggende moerassen. Uiteraard kan je hier ook rekenen op nieuwe vijanden en wapens om deze af te maken. Bovendien krijgt de ster van de show, je weet wel die speciale handschoen, een nieuwe feature, namelijk Techno-Stasis. Hiermee kan je de tijd beïnvloeden.

Hieronder de launch trailer voor Annihilation Instinct. Check hier onze review van Atomic Heart.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: