fbpx

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 31 – 2023

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week.


Praga

Dit weekend begin ik terug te flexi-jobben in het beste restaurant van Hoeilaart (Victoria.be) dus iets minder tijd om te gamen. Het komt er dus op aan om mijn tijd tussen Diablo IV, Remnant 2, Star Wars Jedi: Survivor en eventueel Fortnite (de battle pass is toch binnen) te verdelen. Dat lukt me wel!

Series? Hmmm het tweede seizoen van Dark op Netflix sowieso volgen met het vrouwtje, en voor mezelf het tweede deel van het derde seizoen van The Witcher. Yenefer here I come!


MrRolfson

Wanneer dit bericht online komt op vrijdagavond, ben ik in Brussel voor het tweede concert van Rammstein. Dit wordt m’n derde concert in twee jaar tijd, maar vervelen doet een Rammstein-concert nooit! Het wordt vooral spannend om dat mijn moeder voor de eerste keer mee naar zo’n megaconcert gaat. En het wordt haar eerste keer Rammstein!

Voor de rest wordt het vooral chillen en uitrusten samen met m’n vriendin. En wie weet pikken we Oppenheimer wel mee in de bioscoop…


Jim

De platinum van Hogwarts Legacy komt nu wel heel dichtbij. Vorig weekend heb ik het spel nog eens opgestart om die paar collectibles terug te vinden. Nu dat deze missie geslaagd is kan ik met een gerust hart het spel volledig afronden. De story van Diablo IV heb ik bijna achter de kiezen. Mijn level 47 Necromancer begint week na week ongeduldiger te worden… .Trage gamer, ik weet het.

Daarnaast trekken we zondag met een bang hartje naar het Lotto Park. Kampioen Antwerp komt op bezoek dus dat wordt zweten. Op vlak van series heb ik mij op een nieuwe gestort. Black Mirror, niet één van de minste!


High_LordWolnir

Sedert begin deze week begeef ik mij in woestijnachtig gebied. Neen, ik ben niet op vakantie in de Sahara maar wel vertoef ik in de magische wereld van Atlas Fallen. Verwacht mijn review midden volgende week op onze amusante website.

Van de woestijn in Atlas Fallen naar Sanctuary, waar ik dit weekend opnieuw de nodige aandacht zal schenken aan mijn Druid die intussen level 53 heeft bereikt in Diablo VI. Nightmare Dungeons en Helltide Events zullen mijn character tussen het schrijven door richting level 60 brengen.

Ook zullen de nodige potjes Call of Duty: Modern Warfare II gespeeld worden nu Season 5 deze week van start is gegaan. Die 100 tiers van de Battle Pass zullen zichzelf immers niet inlijven.


auron_sagara

Remnant 2 heeft me volledig in mijn macht. Zowel mijn solotoer, als het avontuur met Razer en Praga houden ons al uren in bedwang. Wie wil kan ons volgen op onze Twitch pagina waar al 1 van de avonturen in Remnant te bekijken valt. Hou ook zeker de pagina in het oog, want weldra zal er meer en meer gameplay op te zien zijn.

Voor de rest zal het weekend ook weer boordevol gevuld worden met andere games. Warzone 2.0 met de dochter, want er is een nieuwe Battle Pass, Diablo IV want daar ben ik bezig met een Battle Pass en Mario+Rabbids Sparks of Hope daar ben ik me nog steeds kostelijk mee aan het amuseren.

Dit weekend staat ook het sportevenement van de zomer op het programma, namelijk WWE Summerslam. Met het hele gezin zitten we weer paraat om het spektakel te aanschouwen. Alleen ben ik dan weer de laatste seizoenen van Parks and Recreation aan het afwerken. Wie The Office fantastisch vindt, gaat dit sowieso bangelijk vinden.


Frumberto

Het is eens een keer iets anders, andere weekends zou ik mijn game tijd spenderen aan verschillende mmo’s, nu staat de beta van Payday 3 en Baldur’s Gate 3 op het menu. Een vleugje heist actie en een fantasierijke RPG waar ik mij helemaal in kan verliezen.

In mijn watch list van must see series ben ik aan Fargo toegekomen. Een mega goede misdaadserie om het weekend te starten!


Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: