fbpx

Meedogenloze actie in King of Killers filmtrailer

Ben je een fan van I, Frankenstein en de Underworld-serie (I love Kate Beckinsale), dan moet je King of the Killers, van dezelfde producent, Kevin Grevioux, zeker in de gaten houden.

De film volgt het verhaal van Marcus Garan, een voormalige huurmoordenaar voor The Agency, als hij aan een missie begint om de waarheid achter een tragisch incident te achterhalen. Marcus krijgt een contract van maar liefst 10 miljoen dollar aangeboden om ‘s werelds grootste huurmoordenaar uit te schakelen. Slaagt hij daarin, dan is hij de King of Killers…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: