fbpx

Nieuwe video van Atlas Fallen laat zien wat de mogelijkheden zijn om je held te maken

Schuilt er diep van binnen een stylist in jou? Dan zit je bij de start van Atlas Fallen goed om je verborgen talent de vrije loop te laten.

Je zal niet alleen er voor kunnen zorgen dat je iedereen in zwijm laat vallen door je knappe looks, maar ook je speciale aanvallen kan jezelf kiezen. Hoe dit er in game uitziet, kan je in de onderstaande trailer bekijken.

Atlas Fallen komt uit om op 10 augustus 2023 en zal speelbaar zijn voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d bloggers liken dit: