fbpx

Destiny 2’s jaarlijkse in-game Solstice-event is nu live

Destiny 2 The Witch Queen

Het jaarlijkse Solstice-evenement keert vandaag terug in Destiny 2. Het gratis in-game-evenement vindt plaats van 18 juli tot en met 8 augustus.

Tijdens deze periode kunnen spelers de Bonfire Bash-activiteit spelen om nieuwe beloningen te verdienen, waaronder high-stat armor en de allereerste Strand Rocket Launcher genaamd Crowning Duologue. 

Dit jaar krijgen spelers een nieuwe kans om de Solstice Seal en Flamekeeper-titel te behalen door event challenges te voltooien. Spelers kunnen ook de Solstice 2023-zonnebril vrijspelen door tijdens het evenement de event challenge genaamd ‘Fuel for the Fire’ te voltooien. De zonnebril kan worden aangeschaft nadat het via Bungie Rewards is vrijgespeeld.

Op 22 augustus om 18:00 uur vindt de Bungie Showcase plaats voor degenen die uitkijken naar meer informatie over Destiny 2 en de volgende uitbreiding genaamd The Final Shape.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: