fbpx

Eerste trailer voor monsterfilm Godzilla Minus One

Bestaat er een reuzenhagedis die meer iconisch is dan Godzilla? Ik denk het niet! Misschien King Kong nu ik er aan denk. Ondertussen mocht het legendarische Japanse monster opdraven in tal van films, de ene al beter dan de andere.

De volgende in het rijtje is Godzilla Minus One die eerst in Japan verschijnt, dan in Amerika en later misschien ook bij ons. Maar dat heb je natuurlijk met dat type monsters, je weet nooit wanneer ze opduiken.

Deze film speelt zich af na de Tweede Wereldoorlog, maar deze werd niet veroorzaakt door de atoombom. De setting is Tokio en “Japan had alles verloren” in de strijd met Godzilla. Het werd alleen maar erger, want Godzilla was terug en klaar om te vernietigen wat er nog overeind stond.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: