fbpx

Grote update voor Team Fortress 2 nu beschikbaar

Er zijn zo van die games die niet kapot te krijgen zijn, en Valves Team Fortress 2 is er daar eentje van. De game blijft razend populair, en verbreekt regelmatig records op Steam. En volgens mij zal deze nieuwe update weer veel spelers aantrekken en blij maken.

Het toffe aan deze update is dat het eigenlijk om content gaat die aangemaakt werd door de community zelf, en dit via de Steam Workshop.

Zo kan je onder andere genieten van veertien door spelers ontworpen nieuwe mappen, 25 cosmetische items, zes taunts, tien War Paints en verschillende effecten voor Unusual-hoeden en -taunts.

Ook Valve droeg zijn steentje bij en dit onder andere met een verbetering van de stabiliteit en beveiliging van het spel, aangevuld met de nodige bugfixes.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: