fbpx

Eerste gameplay trailer voor Hellboy Web of Wyrd

West of Dead-studio Upstream Arcade en uitgever Good Shepherd Entertainment hebben een eerste gameplay trailer vrijgegeven van de in ontwikkeling zijnde brawler waarin ieders favoriete rode demon een hoofdrol speelt, namelijk Hellboy Web of Wyrd.

Hellboy’s roguelike reis door The Butterfly House, op zoek naar een vermiste B.P.R.D. agent, moet een mix bevatten van exploratie en monsterlijke lijf-aan-lijf gevechten.

De game verschijnt sowieso op Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch en pc. De grote vraag is wel wanneer want er is nog geen releasedatum bekend.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: