fbpx

Grimmige nieuwe trailer voor The Texas Chain Saw Massacre videogame

Er zijn heel wat iconische figuren in de horrorfilmwereld, en een van die figuren, Leatherface, speelt een hoofdrol in zijn eigen videogame gebaseerd op de film waarin hij wereldberoemd werd, namelijk The Texas Chain Saw Massacre.

The Texas Chain Saw Massacre speelt zich af in de maanden voorafgaand aan de gebeurtenissen van de originele film uit 1974 en bevat authentieke reconstructies van de locaties, personages en beelden van het bronmateriaal.

Spelers besturen de slachtoffers of leden van de Slaughter Family in een gemeen kat-en-muisspel 3 tegen 4 waarin de spanning en sensatie van de film wordt omgezet in spannende, competitieve actie.

The Texas Chain Saw Massacre komt op 18 augustus uit op Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 en PC via Steam.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: