fbpx

Old School RuneScape lanceert nieuwe update genaamd Forestry

Old School RuneScape heeft vandaag een nieuwe update genaamd Forestry gekregen. Deze update breidt de Woodcutting-skill verder uit en voegt dynamische, sociale elementen toe aan een van de meest iconische activiteiten van RuneScape. Spelers die vandaag nog het bos ingaan, staat een grote verrassing te wachten. 

Forestry is het eerste deel van een tweedelige update. Spelers verdienen extra vaardigheidspunten door samen met vrienden op verkenning te gaan, uiteraard gekleed in een geruite blouse als echte houthakkers. Als meerdere spelers dezelfde boom omhakken, ontvangt elke persoon bij de boom een XP-Bonus voor de Woodcutting-skill. Vele handen maken tenslotte licht werk!

Er zijn ook extra wijzigingen aangebracht aan de Woodcutting-skill, waaronder de tijd die het kost voordat bomen verdwijnen. Bomen verdwijnen nu met een timer die na de eerste snede wordt geactiveerd. Zodra spelers stoppen met het kappen van de boom voordat deze volledig is gekapt, loopt de timer weer langzaam op. Dit betekent dat spelers niet langer om dezelfde grondstoffen hoeven te strijden. 

Met de Forestry-update worden ook spontane gebeurtenissen geïntroduceerd die plaats kunnen vinden wanneer spelers bomen kappen met een Forestry Kit. Alle houthakkers in de nabije omgeving hebben de kans om zich aan te sluiten bij dergelijke gebeurtenissen, waaronder de Remote Banking Leprechauns, Rising Roots, Struggling Saplings en Flowering Trees. 

Het eerste deel van de Forestry-update beloont spelers, naast zich in het zweet te werken, met gloednieuwe items en craftables. Deze bestaan uit de Lumberjack-outfit en een mand om extra boomstammen in te vervoeren. Het tweede deel van de update gaat in augustus van start en introduceert kampvuren, nieuwe bladeren en de mogelijkheid om thee te zetten.  

Voor het eerst in de tienjarige geschiedenis van de game is het Old School RuneScape-team begonnen met de ontwikkeling van een nieuwe skill genaamd Sailing. Deze is de pitching-fase gepasseerd en wordt momenteel verfijnd voordat de community haar stem kan uitbrengen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: