fbpx

Bevestigd: Alan Wake Remastered en Black Ops Cold War zijn PlayStation Plus games voor juli

Alan Wake Remastered

Naar maandelijkse gewoonte krijgen PlayStation Plus gamers ook nu weer een aantal gratis games. En naar maandelijkese gewoonte zouden die ook nu weer gelekt zijn. En er zit een schoontje tussen deze keer…

Update: ondertussen werd dit nieuws door Sony bevestigd.

Als het team van Deallabs ook deze maand gelijk heeft, dan mogen we in juli een mooi trio aan ons lijstje toevoegen. Volgens hen mogen we onderstaande titels verwachten in juli:

  • Call of Duty: Black Ops Cold War (PS4/PS5)
  • Alan Wake Remastered (PS4/PS5)
  • Endling – Extinction is Forever (PS4/PS5)

Ik ben persoonlijk vooral wild van Alan Wake Remastered. Ik speelde de game bij release in 2010 op Xbox 360 en bij toch wel benieuwd hoe die remake er dan gaat uitzien op mijn PS5.

Endling – Extinction is Forever is dan weer nieuw voor mij dus het moment om deze te ontdekken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: