fbpx

LEGO 2K Drive gaat morgen van start

LEGO 2K DRIVE

2K en de LEGO Group sturen het bericht de wereld in dat het eerste Drive Pass-seizoen voor LEGO 2K Drive op woensdag 28 juni van start gaat. Alle spelers kunnen 100 tiers vrijspelen, extra gratis beloningen in de game verdienen en gloednieuwe gratis uitdagingen in Bricklandia ontdekken.

Voor degenen die de Premium Drive Pass voor Seizoen 1 kopen, die is inbegrepen in de Year 1 Drive Pass, bevat de nieuwe content:

  • 10 nieuwe voertuigen – Zoals te zien in de Fast & Furious-films zijn de 1970 Dodge Charger R/T** en de Nissan Skyline GT-R*** vrij te spelen in Seizoen 1. Beide auto’s zijn precies wat je nodig hebt om je volgende kwartmijlsrace in stijl te beleven. Beide auto’s zijn precies wat spelers nodig hebben om je volgende race over een kwart mijl in stijl te beleven.
  • Bricklandia’s Fast Crew – Een nieuwe groep die zijn stempel drukt op Bricklandia. De zussen Rita en Lita Malachi zijn profs achter het stuur, ondersteund door hun piloot Doug en techneut Ronnie. Spelers met de Premium Drive Pass kunnen de Fast Crew toevoegen aan hun verzameling Minifigure-bestuurders.
  • Brick Packs, Stickers en meer – Spelers kunnen hun creativiteit in de Garage naar nieuwe hoogten brengen met nieuwe packs, stickers, flairs en meer.

In tegenstelling tot games als bijvoorbeeld Fortnite is er geen tijdslimiet om deze vrij te spelen. Je kan dus rustig op je eigen tempo aan de slag. Spelers die hebben genoten van de gratis versie van een seizoen en besluiten om te upgraden naar de Premium versie van Drive Pass Seizoen 1, krijgen direct alle Premium in-game beloningen vrij die ze hebben verdiend op basis van hun huidige niveau.

Check hier onze review van deze titel.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: