fbpx

Beluister hier het themanummer van Marvel’s Spider-Man 2

Marvel's Spider-Man 2

Tijdens het tienjarige jubileum van The Game Awards kregen we niet alleen een heerlijke live performance van Peaches door Jack Black te horen, maar werd het aanwezige publiek ook getrakteerd op het themanummer van Marvel’s Spider-Man 2.

Greater Together werd gecomponeerd door John Paesano. Hij was ook verantwoordelijk voor de soundtrack van die andere twee Spider-Man-games van ontwikkelaar Insomniac. Het nummer is vanaf nu te beluisteren op Spotify en YouTube.

Marvel’s Spider-Man 2 verschijnt op 20 oktober, exclusief voor PlayStation 5.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: