fbpx

Het eerste seizoen van The Last Of Us vanaf 19 juli op DVD, Blu-ray en 4K UHD

The Last of Us HBO

In maart konden we het jullie het gerucht al melden, maar vandaag kregen we de officiële bevestiging in onze digitale brievenbus. De razend populaire televisieserie The Last of Us krijgt deze zomer een fysieke release!

In 2003 besmet een parasitaire schimmel in een razendsnel tempo wereldwijd mensen waardoor ze veranderen in nietsontziende monsters die ‘Geïnfecteerden‘ worden genoemd. Twintig jaar later wordt de geharde overlever Joel (Pedro Pascal) ingehuurd door een groep vrijheidsstrijders om de veertien jaar oude Ellie (Bella Ramsey) uit een autoritaire quarantainezone te smokkelen. Wat een eenvoudig klusje zou moeten zijn, wordt al snel een genadeloze, hartverscheurende reis door de post-apocalyptische Verenigde Staten, waar Joel en Ellie alleen elkaar kunnen beschermen.

En over populair gesproken: de HBO-serie The Last of Us ontving maar liefst vierentwintig nominaties waaronder Outstanding Drama Series op de recente Emmy Awards.

Volgens BrunoB is The Last of Us veruit de beste televisieserie van 2023 en ik kan hem daar alleen maar in bijtreden. Momenteel kan je deze fantastische HBO-reeks bekijken via Streamz, maar vanaf 19 juli kan je de reeks ook fysiek in huis halen op DVD, Blu-ray en 4K UHD. 

AFLEVERINGEN

 1. When You’re Lost In The Darkness
 2. Infected
 3. Long, Long Time
 4. Please Hold To My Hand
 5. Endure And Survive
 6. Kin
 7. Left Behind
 8. When We Are In Need
 9. Look For The Light

BONUSMATERIAAL
Ontdek ook meer dan 2 uur aan bonusmateriaal met onder andere 3 exclusieve shorts: 

 1. Controllers Down: Adapting The Last of Us
 2. From Levels to Live Action
 3. The Last of Us: Stranger Than Fiction

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: